HOME   •  AANMELDEN   •  LOCATIE   •  DOWNLOADS   •  CONTACT
PROGRAMMA    METHODE   DOELGROEP  ERVARINGEN  FAQ
 
Onze deelnemers over Met Kracht Op Pad©

“Goed programma. Mooie gelegenheid om jezelf eens op de korrel te nemen. Eerste stap naar verdieping, naar een groeiend zelfinzicht. Programma dat deuren opent, waar je ingaat in je eigen kern. Het boekje is gewoon Briljant. Beste hand out die ik ooit heb gehad!”
Auke van Lieshout, Manager Project managers , Ordina te Utrecht.


“Krachtig om via een route te (her)ontdekken of te bevestigen waar (persoonlijke) kracht steunend is aan (persoonlijke) ontwikkeling.”
Frank van Loon, Development Manager, Coca-Cola Enterprises Nederland te Dongen


"Het is een geweldige dag waarop je zelf helderheid schept in wat je als mens wilt en hoe je dat kan bereiken. De training zit zo in elkaar dat je bijna moeiteloos ontdekt wat jouw pad is, en welke kracht jij bezit, en hoe je het beste om kunt gaan met mogelijke problemen tijdens je reis. Terwijl dat normaal ontzettend moeilijk te bereiken is! Het programma heeft een sterke samenhang, het is een integrale aanpak. Het was erg inspirerend. Ik had het nooit willen missen."
Remco van Dorp, student Filosofie en bedrijf te Amsterdam
 


“Onder bezielend leiding van Mark van den Broek zijn we mee op reis genomen in een zoektocht naar onszelf, waarbij ik praktische handvaten kreeg door middel van ingenieus ineengevlochten modellen en theorieen. Deze dag was een eye-opener en heeft mij gegeven wat ik nodig had: een duidelijk beeld van mijn toekomst en de acties die ik daarvoor moet ondernemen. Daarnaast was de setting zeer sfeervol en past helemaal bij de kwaliteit van het programma. Mark bedankt!”
Sebastiaan Villhaber, Verzuimcoach, UVIT te Gorinchem


Een uniek programma met veel mogelijkheden. Ik zie vele mogelijke toepassing voor organisaties. Zo kun je het inzetten voor outplacement, coaching, diverse keuzemomenten bij carrière of studie, cultuurvraagstukken, etc. Enorm knap en dat in een dag.
Bert van Hintum, General Manager FCI te s’-Hertogenbosch


De combinatie van het werkboek en de ervaringen gedurende de dag is een mooie combinatie. De methodes van die dag helpen mij enorm bij de verankering van de inzichten. Hierdoor is het mogelijk om de volgende dag echt anders aan de slag te gaan. Als ik er over een jaar nog eens naar kijk, dan kan ik me helder voor de geest halen hoe de methodes werken, omdat er ook praktische en visuele hulpmiddelen worden geboden die zorgen voor de inbedding van mijn ervaringen van deze dag. Ik zie de enorme potentie van dit programma en ben aangenaam verrast door het Ordemodel!
Dit programma is op meerdere niveaus binnen een organisatie in te steken. Het zou dom zijn van Closer2Talent om dit programma niet landelijk bekend te maken.
Nicolle Lathouwers, HR Manager Vogel’s


“Ik vond de workshop heel erg goed, boven verwachting, zowel zakelijk als prive heel erg goed te gebruiken, op een erg prettige manier gegeven. Er wordt je wel een spiegel voorgehouden zonder dat je je eigenwaarde vereist, op een hele respectvolle manier. Ik kan deze workshop dan ook iedereen echt aanraden.”
Jolanda van der Straten, Districtsmanager, La Ligna.


“Er is geen belangrijkere investering dan een investering in jezelf. Zit je lekker in je vel, zit je op het goede pad, dan kan je de wereld aan, blijf je scherp en creatief op alle uitdagingen en breng je positieve energie naar je omgeving, als militair een absolute must dus. Mark en Iris bedankt voor de blik in mezelf en het laten zien dat ik mijn eigen groeimogelijkheden kan creëren…”
Peter Trim, Sergeant Majoor, Koninklijke Luchtmacht.


“Met Kracht Op Pad heeft mij energie gegeven en heel veel zin om mijn ingezette weg te vervolgen. Dank daarvoor!”
Lucy Lenderink, Projectmanager Univé


“Herkennen van sterke punten, Erkennen van zwakke punten. "Ik" in positievere zin de aandacht verdienen. Dank jullie!”
Bo Sörelid


“Ik vervolg mijn reis met alle wijsheid en inzichten de ik vandaag bij "Met Kracht Op Pad" heb mogen inzien. Iris, Mark dank jullie wel, ga zo door!”
Wilma Saämena-Verstraaten, Personal Assistant, Xerox


“Een hele inspirerende dag gehad waarin nog een keer duidelijk werd waar mijn kracht ligt en mijn uitdaging. Ik ben de held in mijn verhaal. Moest 't alleen nog her-inneren.”
Wij zijn het middelpunt
van alles wat "is"
De zon, de morgen en avond
Wij lopen het pad dat er nog niet is
Maken sporen van verleden naar toekomst
Zo laten we zien wie we zijn
En dat is onze opdracht

Raymond Godding, Eigenaar Godding & Co te Tilburg“De workshop is me alles meeegevallen. Ik ging er blanco in. Het was mijn eerste workshop ooit! Ik weet nu dat "ik" heel belangrijk ben. Iris & Mark, bedankt!”
Leonie Siebers-Verkoeijen, Secretaresse, Xerox


“Een zeer waardevolle dag met onwaarschijnlijk veel inzichten door grensverleggende vragen en oefeningen. Een pareltje van een training. DOEN!”
Rob Verwer, Directeur, Plastic Rooflight-groep


“In een geweldige omgeving jezelf in kaart brengen: denken en voelen.
Bijzondere ervaringen opgedaan, vooral in “voelen”!
Was totaal nieuwe ervaring voor mij.
Vooral de relaxte presentatie, uitgebreide reisgids en alle tijd, zodat je goed doordacht en door”voelt” jezelf nog beter leert kennen!”
Kees Brands, Projectleider Dubbel-M


“ “Een cadeau aan mezelf!”
Onder de inspirerende leiding van Mark en Iris, in een ontspannende omgeving, een dag helemaal voor mezelf.
Nadenken over al mijn drijfveren, maar vooral ook voelen wat mijn drijfveren zijn. De grootste eye-opener was dan ook dat ik in mijn hoofd denk iets te voelen, er een oordeel over vorm, maar dat mijn lichaam duidelijk iets anders aangeeft. Vanaf heden maak ik meer verbinding met mezelf en met die kracht ga ik op pad! Dank hiervoor!”
Monique Aarts, HRM Professional, GFK Panel Services Benelux b.v.


“Zeer bijzondere dag waarbij je op een ontspannen manier met jezelf bezig bent. Door ervaringen delen met andere deelnemers krijg je nieuwe inzichten mee. Als je er voor open staat krijg je diverse kadootjes mee, die je helpen op je verdere levensreis.
Dit alles gebeurd in een zeer inspirerende omgeving. Chapeau!”
Roland Commandeur, Bedrijfsanalist, Achmea/Interpolis


“Het stadium “Bewustwording” van jezelf, omgeving en koers.
Lekker!
Zeer veel dank voor deze fantastische dag!”
Iris van de Griendt, Projectmanager, Dubbel-M


“Een heerlijke training, die je ook kritische naar jezelf laat kijken. Echter dat opent ook weer nieuwe deuren. Kortom een aanrader!”
Chris Hellegers, Data technicus, Xerox“Goed om eens een dag de tijd te nemen voor zelfreflectie. Waar sta je en waar wil je naar toe? Soms moet je hier gewoon eens bij stil staan om de volgene stap om je leven en/of in je carriere te kunnen zetten of tot de conclusie te komen dat je met de huidige situatie tevreden en gelukkig bent.”
Pieter Verheijen, Manager Facilities, Xerox Manufacturing-NED B.V.


“Je kan op een goede manier jezelf leren kennen. Leuke dag!"
Isabel Cleven-Lopez, Configuration Control Manager, Xerox“Met Kracht Op Pad was voor mijn team en mijzelf inspirerend, confronterend, reflecterend en innoverend maar vooral heel erg bijzonder!
Een programma wat naadloos aansluit bij het statement van onze organisatie: Innovate, Inspire & Change! "
Alexia Röell, HR Director Europe, Wolters Kluwer“Leuk! Even aandacht voor jezelf!"
Saskia Bekkers-Verbraak, HR manager Europe, Wolters Kluwer“Goed om te zien "waar je staat" en "waar je naar toe wilt" en "hoe je dat kunt bereiken"."
Linda van der Kolk, HR Projectmanager Europe, Wolters Kluwer“Wil je als team elkaar leren kennen dan werkt deze dag fantastisch. Je ziet elkaar op een andere manier en zo groei je zelf en als team. Een ware reis met bijzondere momenten."
Nienke Houwers, HR Project Officer, Wolters Kluwern

“Met Kracht Op Pad was voor mij zinvol, leerzaam, inspirerend en gaf antwoorden."
Annemieke Koster, Assistant HR, Wolters Kluwer“Het voelt als het ontluiken van een bloem uit een bol, belemmeringen weghalen, voldoende water, aarde, zon geven om te groeien. Ontluikende training!
Mooie ervaring!
Mijn eeuwige reis."
Marielle Don, Accountmanager, YACHT

 “Een geweldige ervaring! Je moet wel toe zijn aan deze dag; dat geeft de meeste effectiviteit. Uitvoering & vorm: Excellent!"
Murk Vermeeren, HR Business Partner, Wolters Kluwer“Wat een cadeau!! Ik kan niet anders zeggen. Mooie ruimte, mooie mensen, mooi kader. Trots op jullie."
Sabine Berben, Organisatie Socioloog, Wederwijs


 

blader
door onze
reisgids

CLOSER 2 TALENT   •  Pattonstraat 6   •  5103 SP Dongen   •  T +31 (0)162 386204   •  info@metkrachtoppad.nl