HOME   •  AANMELDEN   •  LOCATIE   •  DOWNLOADS   •  CONTACT
PROGRAMMA    METHODE    DOELGROEP  ERVARINGEN   FAQ
 
 
FAQ

Wat hierna?
Het is tevens mogelijk om individueel gecoacht te worden met gebruik van het unieke werkboekje dat wij “De Reisgids” hebben genoemd. Hiervoor wordt eerst een intakegesprek gehouden en maken we een op maat gesneden offerte. We hebben hier coaches voor die aansluiting vinden bij elke soort doelgroep of leeftijdscategorie en zelfs specifiek voor de Y-generatie.

Hoe verankering van Met Kracht Op Pad© voor de toekomst voor mens en organisatie?
Met Kracht Op Pad© werkt met een persoonlijke reisgids, een werkboek, dat leidraad biedt om verslag te leggen van je leven en je inzichten geeft in je krachtbronnen en valkuilen. Aan het einde van de reis maak je afspraken met jezelf over het verandertraject dat je in wilt gaan en dit kan op vele manieren input leveren voor de organisatie. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan persoonlijke ontwikkelplannen, verdere opleiding en training, coaching of ondersteuning op mogelijke andere wijze om nog effectiever te gaan functioneren. Omdat de reisgids een tweede mogelijkheid geeft om te reflecteren, kun je na een bepaalde periode dezelfde reis nogmaals doormaken en kijken waar je op dat moment staat en evalueren of er progressie is gemaakt. Dit kan een jaarlijks onderdeel worden van een HRM-functioneringscylus of Cultuurprogramma binnen organisaties.

Geldt er een minimum leeftijd voor deelname aan met Kracht Op Pad?
Met Kracht Op Pad is voor iedereen die zich wil ontwikkelen in dit leven. Daarom kennen wij ook speciale groepen Met Kracht Op Pad voor kinderen. Voorwaarde is wel dat de deelnemer goed kan lezen en schrijven, daarom hanteren we een richtlijn van ongeveer 8 jaar. Bij minimale aanmelding van 6 kinderen zullen we een datum plannen en een juniorsessie organiseren. Juist schoolgaande kinderen (vanaf 8 jaar) kunnen al met bepaalde vragen lopen in hun ontwikkeling, wie zijn mijn vriendjes, welke schoolvakken vind ik leuk, wat wil ik later gaan doen, welk vakkenpakket ga ik kiezen, welke opleiding past het beste bij mij. Wil ik na de scheiding van mijn ouders bij mijn vader of bij mijn moeder wonen? Hoe kan ik mijn talenten beter gebruiken. Tijdens de training zullen we ook aandacht besteden aan de weerbaarheid van het kind omdat het leert welke unieke eigenschappen het heeft en daarom kan ontdekken waarin het uitblinkt en wat hem of haar bijzonder maakt.

Is Met Kracht Op Pad alleen geschikt voor organisaties?
Met Kracht Op Pad is geschikt voor alle soorten bedrijven en organisaties, afdelingen, werkzoekenden en individuen en is ook uitstekend geschikt voor scholen(gemeenschappen). Met Kracht op Pad leent zich namelijk prima voor studenten en is uitermate geschikt als thema voor een lerarendag.

Ik voel mij niet op mijn gemak in een groep, is Met Kracht Op Pad ook individueel te volgen?
Met Kracht Op Pad kan individueel gevolgd worden in de vorm van coachingssessies.Hierin volgen we het werkboek “De Reisgids” die onderdeel is van de Workshop, en behandelen we stap voor stap de onderwerpen in een drietal sessies. Je krijgt dan een opdracht mee naar huis om uit te werken voor elke sessie. Voor de Y-generatie hebben we daarin zelfs een gespecialiseerde coach, Sander Roovers. Voor coaching geldt een ander tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ik zag op een foto dat jullie tijdens de training zitten op zitzakken. Mag ik ook op een gewone stoel gaan zitten?
Voor de training kun je je voorkeur aangeven. Wij zullen daar uiteraard rekening mee houden en een gewone stoel voor jou klaarzetten als je dat wenst.

In hoeverre moet ik alles delen met de groep?
Je bepaalt zelf wat je wel én niet deelt met de groep. Ondanks dat openheid erg belangrijk is tijdens de training, hoef je uiteraard alleen dat te delen met anderen wat je zelf wenst.

Is Met Kracht Op Pad ook als Incompany-training mogelijk?
Ja, Met Kracht Op Pad is ook als Incompany-training te volgen. Op een locatie naar eigen keuze, kan de training uitstekend worden ingezet voor bijvoorbeeld collega’s, afdelingen en (management-) teams.

 

 
blader
door onze
reisgids
CLOSER 2 TALENT   •  Pattonstraat 6   •  5103 SP Dongen   •  T +31 (0)162 386204   •  info@metkrachtoppad.nl