HOME   •  AANMELDEN   •  LOCATIE   •  DOWNLOADS   •  CONTACT
PROGRAMMA    METHODE   DOELGROEP  ERVARINGEN  FAQ
 
 
PROGRAMMA

Met Kracht Op Pad© vraagt van jou om te reflecteren over jouw leven, of een onderdeel uit jouw leven, zoals je relaties, je carrière en zelfs je liefdesleven. Deze keuze ligt bij jou. Je gaat hierbij terug naar deze fase in jouw leven en je wordt, door de manier waarop het programma zich presenteert aan jou, gedwongen zo objectief mogelijk te beoordelen hoe jij keuzes maakt, door het leven reist en waarom jij staat waar je nu staat.

Je ontdekt hierdoor hoe jij nu in het leven staat, waarom je wel of niet succesvol bent in een aantal zaken, vanuit welke waarden en normen jij handelt en wat je kunt doen om verder te komen. Welke valkuilen kom je iedere keer tegen? Welke JA-MAARs gebruik jij altijd om iets niet te hoeven doen? Welke monsters moet jij verslaan om verder te komen in jouw leven en waar liggen juist jouw krachtbronnen die je kunt doorontwikkelen? Wanneer zit jij in je flow en ben je authentiek en puur jezelf? Wanneer je namelijk in je flow zit en authentiek kunt leven en werken, dan kost het je allemaal veel minder energie om te doen wat je wilt en kunt doen en heb je de tijd om je in te zetten voor zaken die er toe doen. Je leert opnieuw prioriteiten stellen.

Tijdens de reis door jouw leven(sfase) komen de Archetypes van Jung aan bod.
Deze Archetypes worden verder uitgediept en dwingen je om keuzes te maken in welke fase je op dit moment zit.

Het programma is interactief en biedt de mogelijkheid om de stappen die je in het programma zet wel of niet te delen met andere deelnemers. Er zitten actieve onderdelen met dialoog en of discussie. Maar ook kun je fases uitdiepen door middel van moodboards. Het programma biedt visuele, auditieve en kinesthetische aspecten en daarmee kan eenieder op zijn eigen wijze reflecteren en filosoferen over zijn reis. Tussendoor gaan we ook naar buiten om een wandeling te maken, met elkaar bij te praten en een frisse neus te halen. We staan even stil bij een historische plek met een verhaal uit de 12e eeuw.

Het programma zorgt er voor dat mensen zich verbinden met hun acties. Bestaande paden worden doorbroken en medewerkers worden uitgedaagd om hun comfortzone te verlaten. Het zorgt dat mensen in hun kracht gaan staan en niet volgen maar leiden en de verantwoordelijkheid op zich nemen om hun persoonlijke doelen en organisatiedoelstellingen te behalen. Het draagt bij aan “eigenaarschap”, dat verder reikt dan alleen de carrière en haar weerslag heeft op de andere rollen die medewerkers vervullen in hun leven, buiten de muren van de organisatie.

 

 
 

CLOSER 2 TALENT   •  Pattonstraat 6   •  5103 SP Dongen   •  T +31 (0)162 386204   •  info@metkrachtoppad.nl